olaplex - Hair and lashes Rødovre

Olaplex:

Det er sjældent at der kommer produkter på makedet, der revolutionere en hel branche.Olaplex er netop det produkt! Med et patenteret teknologi, kan Olaplex det som ingen andre kan. Nemlig linke de disulfidebånd I håret som gør det stærkere og sundere.
Jeg har selvfølgelig også været nødt til at teste dette produkt , som er på alles læber, og jeg kan kun tilslutte mig den store begejstring omkring produktet.

HVAD ER HEMELIGHEDEN BAG OLAPLEX?

Teamet bag olaplex gik sammen med to af verdens førende ph.d forskere I materialer og kemi Dr.Eric Presslyog Dr.craig Hawker, som ikke før havde arbejdet med hårprodukter

Det lykkedes dette hold at udvikle et innovativt nyt molekyle, fri for silikone eller olier, der alene beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemisk behandling. Det helt unikke ved effekten af produktet er, at svovl broerne er stærkere end udgangspunktet.

For mange frisører lyder dette som et eventyr eller for godt til at være sandt … så skal du lytte til, hvad verdens bedste frisører har at sige om Olaplex overalt i sociale medier! Alle er enige. Prøv det selv, så er du overbevist.

Jeg tilbyder nu denne unikke hårkur til 300 kr i salonen, enten i forbindelse med din farvebehandling eller som “stand alone”.

Kuren består af tre dele. Step 1 og 2 udføres i salonen, step 3 er en hjemmebehandling for at sikre holdbarheden af din behandling. Dette produkt koster 250 kr. Der er til flere behandlinger.

Hair Exstensions

hair extensions i rødovre

Høj kvalitet hair extension og påsætningen af dem.

Jeg bruger Tape, Keratin og Microring medtoden til påsætning af  extensions. 100% ægte hår af den fineste kvalitet.

>> Læs mere

Vippe Behandlinger

vippe behandliner i rødovre

Få mere længde, fylde, farve og kurve i dine vipper, som du ønsker og alt efter hvad dine egne vipper kan bære.

Lad vores vippe eksperter guide dig. Vi benytter de ekslusive produkter fra Minkys.

>> Læs mere

Klip & Farve

vippe behandliner i rødovre

Sundt, lækkert og glansfuldt hår… Hvis du går efter dette hår, skal du huske at klippe det regelmæssigt, da spaltede spidser ikke gør noget godt for dig eller hårets sundhed.

Vi anbefaler, at man bliver klippet hver 8-12 uge.

>> Læs mere

Høj Kvalitet & Altid Glade Kunder Hos Rødovres Bedste Frisør

facebook anbefalinger

Book din tid i dag

Ring til os på telefon 31 16 16 11 eller book din tid online her.
Vi glæder os til at høre fra dig.