Keratin Nail totter

Keratin/Nail totter

Nail Hair er lavet af ægte hår og findes i flere kvaliteter og længder, alt så du nemt skal kunne matche din egen hårkvalitet og opnå et naturligt resultat. Det store udbud af farver gør at du får nemt ved at finde en hårfarve som matcher din egen. Totterne leveres færdiglimede og sættes fast med varme. Limklumpen smeltes med en varmetang og nuldres til små runde fæstepunkter som sættes fast ved din hårbund.

Det ægte hår kan klippes, styles, krølles og glattes til hvilken som helst frisure du ønsker. Denne metode er nem at fjerne igen med remover og en speciel tang som er fremstillet til dette formål.

Tape extensions

Tape-on metode giver dig langt hår med extensions på en nem og skånsom måde. Metoden holder længe og fastgøres med en tape, som er specielt fremstillet til extensions. Tapen er nem at fjerne igen med remover.

Metoden passer til alle, og er specielt velegnet til dig med tyndt hår, da fæsterne er meget tynde og næsten usynlige imod din hovedbund. Tape-on metoden kan bruges flere gange, hvilket betyder at du kan genskabe samme look om og om igen. Tape-extensions fås i flere farver og nuancer, og er fremstillet af ægte hår, som nemt kan klippes og styles til den ønskede frisure.

Tape extensions
Microring extensions

Microring extensions

Den enkle Microring-metode giver dig drømmehåret uden varme, voks, tape eller lim. Du sætter dine extensions fast med små microringe uden noget bøvl. Du fastgør microringene og extensionshåret i dit eget hår med en praktisk krog.

Microringene er beklædte med en silikoneoverflade, som gør at de sidder bedre fast i håret. Microring extensions fås i flere nuancer og farver, så de så vidt muligt passer til din hårfarve og hårtykkelse. Det ægte hår kan nemt klippes til, styles, krølles og glattes, så det passer dig og dit look.

Book din tid i dag

Ring til os på telefon 31 16 16 11 eller book din tid online her.
Vi glæder os til at høre fra dig.