EYELASH EXTENSIONS

Få naturlige vipper med vores eyelash extensions. Dine vipper vil få et fyldigt og naturligt look.
Når det er tid til en opfyldning, påsætter vi et nyt sæt vipper, som bliver lige så smukke og naturlige. Se vores forskellige metoder herunder.

Single eyelash extensions

Minkys Single Eyelash Extensions påføres en ad gangen på den naturlige vippe, med en særligt udviklet hurtigtørrende lim. Limen tørrer blødt op, så vipperne forbliver fleksible og bouncy. Vipperne er syntetiske og meget fine, så de kan være så bløde og naturlige som muligt. De findes i forskellige længder, tykkelser og bueninger, så hver kunde får lige det look hun ønsker.

  • 350kr for 45 min opfyldning
  • 450 kr for 60 min opfyldning
  • 550 kr for 75 min opfyldning
  • 650 kr for 90 min opfyldning
  • Single eyelash extension – 850kr for et fuldt sæt.

Farvet og glitter lashes:

Alle Eyelash Extensions fås i forskellige farver. Ønsker man et mere blødt og naturligt look, kan man få med mørkebrune vipper i stedet for sorte. Skal man til fest, er glad for farver eller ønsker man at fremhæve sin øjenfarve, så kan man få sat forskellige farvet vipper ind imellem.

Der er også glittervipper, hvis man vil glitre og føle sig lidt mere glamourøs eller skal være lidt mere festlig til en begivenhed. Alt dette kan tilvælges til alle behandlingerne.

Farvet og glitter lashes
Lash lift

Lash lift:

Lash Lift er til dem der ønsker et naturligt look, men som vil undgå vippebukkeren og som ikke ønsker Eyelash Extensions. Glem alt om gammel lash permanent med krøllede og frizzede vipper!

Lash Lift laver et buk af vipperne ved roden, der bruges silikoneforme, der lægges på øjenlåget. Dette gør at vipperne aldrig vil krølle, men kun bukke ved roden.

Pris for Lash lift 450 kr

Farve af vipper og bryn:

Farve af vipper og bryn holder op til 3-5 uger. Farve og retning af bryn er ikke kun forbehold kvinder- mange mænd for også denne behandling.

Velformede bryn indrammer dit ansigt og skaber harmoni og balance. Jeg retter bryn med pincet og blander farverne så de matcher dig og dine ønsker.

Pris for farve af vipper 140 kr

Farve af bryn plus retning 140 kr

Farve af vipper og bryn
Aftagning af vipper

Aftagning af vipper:

Ved aftagning af vipperne, påførers en gel på vipperne, som opløser limen, efter 10 min, tørrer man lige så forsigtigt gelen og vipperne af.

Pris for Aftagning af vipper 140 kr

Book din tid i dag

Ring til os på telefon 31 16 16 11 eller book din tid online her.

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi holder til I København nærmere betegnet Rødovre

Hvis du længe har gået med et ønske om at prøve eyelash extensions, så er det nu, du skal gøre det. Hos os er du garanteret professionelle medarbejdere, som sætter dig i centrum.

I samarbejde med dig finder vi frem til den eyelash extension-metode, som passer bedst til dig. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit look, anbefaler vi en klipning eller farvning af dit hår. Vi mener nemlig, at selvforkælelse er vigtigt.

Med eyelash extentions  hos din frisør i København kan du vælge at få lavet single eyelash extensions. Her påsættes vipperne en ad gangen, så du får et naturligt look. Hvis du ønsker, at dit look skal være endnu mere naturligt, kan du få lavet et lash lift. Her bukker vi dine vipper ved roden.

Vi tilbyder også farvede lashes og glitter lashes. Du kan få påsat vipper i andre farver end i egen. Hvis du skal til fest, kan du også vælge vipper med glitter på.

Hvis du vil undgå at skulle bruge mascara eller at skulle optegne øjenbryn hver dag, tilbyder vi farvning af vipper og bryn. Vi tilbyder naturligvis også aftagning af vipper. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine ønsker.