EYELASH EXTENSIONS

Single eyelash extensions

Minkys Single Eyelash Extensions påføres en ad gangen på den naturlige vippe, med en særligt udviklet hurtigtørrende lim. Limen tørrer blødt op, så vipperne forbliver fleksible og bouncy. Vipperne er syntetiske og meget fine, så de kan være så bløde og naturlige som muligt. De findes i forskellige længder, tykkelser og bueninger, så hver kunde får lige det look hun ønsker.

  • 325 kr for 45 min opfyldning
  • 400 kr for 60 min opfyldning
  • 500 kr for 75 min opfyldning
  • 400 kr for 60 min opfyldning
  • 500 kr for 75 min opfyldning
  • 600 kr for 90 min opfyldning
  • Single eyelash extension – 800kr for et fuldt sæt.

Farvet og glitter lashes:

Alle Eyelash Extensions fås i forskellige farver. Ønsker man et mere blødt og naturligt look, kan man få med mørkebrune vipper i stedet for sorte. Skal man til fest, er glad for farver eller ønsker man at fremhæve sin øjenfarve, så kan man få sat forskellige farvet vipper ind imellem.

Der er også glittervipper, hvis man vil glitre og føle sig lidt mere glamourøs eller skal være lidt mere festlig til en begivenhed. Alt dette kan tilvælges til alle behandlingerne.

Farvet og glitter lashes
Lash lift

Lash lift:

Lash Lift er til dem der ønsker et naturligt look, men som vil undgå vippebukkeren og som ikke ønsker Eyelash Extensions. Glem alt om gammel lash permanent med krøllede og frizzede vipper!

Lash Lift laver et buk af vipperne ved roden, der bruges silikoneforme, der lægges på øjenlåget. Dette gør at vipperne aldrig vil krølle, men kun bukke ved roden.

Pris for Lash lift 400 kr

Farve af vipper og bryn:

Farve af vipper og bryn holder op til 3-5 uger. Farve og retning af bryn er ikke kun forbehold kvinder- mange mænd for også denne behandling.

Velformede bryn indrammer dit ansigt og skaber harmoni og balance. Jeg retter bryn med pincet og blander farverne så de matcher dig og dine ønsker.

Pris for farve af vipper 100 kr

Farve af bryn plus retning 100 kr

Farve af vipper og bryn
Aftagning af vipper

Aftagning af vipper:

Ved aftagning af vipperne, påførers en gel på vipperne, som opløser limen, efter 10 min, tørrer man lige så forsigtigt gelen og vipperne af.

Pris for Aftagning af vipper 100kr

Book din tid i dag

Ring til os på telefon 31 16 16 11 eller book din tid online her.

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi holder til I København nærmere betegnet Rødovre