HAIR EXTENSIONS

Ønsker du et fyldigere og sundere hår? Prøv hair extensions hos os. Ægte hair extensions vil give dit hår et sundt og naturligt look.
Kontakt os og hør dine muligheder for påsætningen med blandt andet hot fusion og cold fusion.

Keratin Nail totter

Keratin/Nail totter

Nail Hair er lavet af ægte hår og findes i flere kvaliteter og længder, alt så du nemt skal kunne matche din egen hårkvalitet og opnå et naturligt resultat. Det store udbud af farver gør at du får nemt ved at finde en hårfarve som matcher din egen. Totterne leveres færdiglimede og sættes fast med varme. Limklumpen smeltes med en varmetang og nuldres til små runde fæstepunkter som sættes fast ved din hårbund.

Det ægte hår kan klippes, styles, krølles og glattes til hvilken som helst frisure du ønsker. Denne metode er nem at fjerne igen med remover og en speciel tang som er fremstillet til dette formål.

Tape extensions

Tape-on metode giver dig langt hår med extensions på en nem og skånsom måde. Metoden holder længe og fastgøres med en tape, som er specielt fremstillet til extensions. Tapen er nem at fjerne igen med remover.

Metoden passer til alle, og er specielt velegnet til dig med tyndt hår, da fæsterne er meget tynde og næsten usynlige imod din hovedbund. Tape-on metoden kan bruges flere gange, hvilket betyder at du kan genskabe samme look om og om igen. Tape-extensions fås i flere farver og nuancer, og er fremstillet af ægte hår, som nemt kan klippes og styles til den ønskede frisure.

Tape extensions
Microring extensions

Microring extensions

Den enkle Microring-metode giver dig drømmehåret uden varme, voks, tape eller lim. Du sætter dine extensions fast med små microringe uden noget bøvl. Du fastgør microringene og extensionshåret i dit eget hår med en praktisk krog.

Microringene er beklædte med en silikoneoverflade, som gør at de sidder bedre fast i håret. Microring extensions fås i flere nuancer og farver, så de så vidt muligt passer til din hårfarve og hårtykkelse. Det ægte hår kan nemt klippes til, styles, krølles og glattes, så det passer dig og dit look.

Book din tid i dag

Ring til os på telefon 31 16 16 11 eller book din tid online her.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tilbyder forskellige metoder til påsætning af dine hair extensions. Den metode, vi vælger, afhænger af dit eksisterende hår og det udseende, du ønsker. Vi tilbyder blandt andet hot fusion med keratin eller nail hair-totter. Nail totter er lavet af ægte hår, og dit resultat vil sprudle af naturlighed. Desuden tilbyder vi cold fusion, hvor dine hair extentions bliver fastgjort med en krog. Her bliver der ikke brugt varme, voks eller lignende.

Vi tilbyder desuden tape extensions metoden, hvilket især er til dig, der har tyndt hår. Vi ved, at årsagerne til ønsket om hår extensions er forskellige, hvorfor forskellige metoder er nødvendige for at opfylde det ønskede resultat.

For at få det bedste look kan du få klippet dine knækkede og spaltede spidser hos vores frisør. Så er du nemlig klar til påsætning af hair extensions, som vil give dit hår en naturlig fyldighed og et naturligt, sundt look.

Alle vores extentions er af 100 procent ægte hår og af den fineste kvalitet. Desuden kan vi ved alle metoder ramme din egen hårfarve eller den farve, du ønsker at prøve. Så ring til os allerede i dag. Vi ved, hvor stor en forskel de rette hair extensions kan gøre for dig.