DIN FRISØR I KØBENHAVN

Når du sætter dig i vores frisørstol, er det dig, der er i centrum. Sammen finder vi den frisure eller den farve, der vil passe til dig og dine ønsker.
Du er garanteret professionelle og motiverede frisører, så book en tid allerede i dag.

dame klip
herre frisør rødvore

Dame og herrer klip:

PERSONLIG RÅDGIVNING TIL HVER ENKELT GÆST
Medarbejderne hos Hair & Lashes har en høj faglig stolthed, og det betyder, at vi altid stræber efter mere viden.

Vi afprøver nye teknikker og holder skarpt øje med de nyeste tendenser, så vi kan tilbyde dig en behandling, der emmer af kvalitet

Her i salonen er det altid den enkelte gæst, der er i centrum. Det er dig, der skal klippes, og vi lytter til dine ønsker, så vi sammen kan finde frem til det udtryk, der passer bedst til dig, din hårtype og din stil.

Når behandlingen er fuldendt, rådgiver vi gerne i forhold til pleje- og stylingprodukter, så dit hår og din nye frisure holder længst muligt.

Tanja Lauritzen har personligt udvalgt en række produkter, der plejer og beskytter med naturlige planteekstrakter og essentielle olier – og som samtidig tager ansvar for miljøet.

Er du på udkig efter et nyt look eller trænger du til en klipning, så kig ind i salonen og lad dig inspirere.

Vi har altid tid til en uforpligtende snak om mulighederne for dit hår, og vores professionelle frisører holder sig opdateret med den nyeste viden på området, så vi kan give dig den bedste behandling.

Hårfarve:

Ønsker du en ny hårfarve, så udfører salon Hair & Lashes kreative teknikker som balayage og ombré, der giver håret et naturligt look.

Vi arbejder også med mere traditionelle metoder, der anvendes til helfarve, toning, glossing og reflekser, og vi afslutter gerne med farve af bryn og vipper, så looket fuldendes.

farve

Børne klip:

Vi ønsker at det at komme til frisør, skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse.

Vores kunder er vores gæster, og vi ønsker dem velkommen i vores og deres fælles rum, hvor de vil opleve at blive behandlet af højt professionelle og dedikerede frisører.

Farve af bryn og vipper:

Hos Frisør Hair & Lashes kan du både få klippet, farvet og sat dit hår af nogle af landets bedste frisører i København.

Vi lægger vægt på en individuel behandling, så hver enkelt kunde kan gå ud af døren som den bedste udgave af sig selv.

Kig ind i salonen og bliv inspireret, mød frisørerne og få professionel rådgivning om dit hår og dine muligheder.

farve af bryn og vipper

Book din tid i dag

Ring til os på telefon 31 16 16 11 eller book din tid online her.

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi holder til I København nærmere betegnet Rødovre

I vores salon tilbyder vi både klipning og farvning af dit hår. Vi står klar med saks og skarpe teknikker, uanset om du ønsker at prøve noget nyt eller blive ved din gamle frisure. Og uanset om du ønsker en dame- eller herreklipning. Vi er opmærksomme på de seneste trends, så vi altid giver dig den bedste behandling.

Det gør sig også gældende, når det handler om farvning af dit hår. Om du ønsker at få farvet alt dit hår, eller om du ønsker striber, balayage eller ombré, så tilbyder vi dette. Derudover kommer vi gerne med vores professionelle vurdering, så du går fra vores frisør salon med et bredt smil på læben.

Hvis du mener, at hele familien trænger til en klipning, så tag bare dine børn med. Vores professionelle og smilende frisører tilbyder også børneklip, og ved, hvordan børneklip udføres på bedste vis.

I vores salon tilbyder vi desuden farvning af bryn og vipper, så du undgår at skulle lægge mascara eller optegne bryn hver eneste morgen. Hvis du er i tvivl om din kommende frisure, er du mere end velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi glæder os til at møde dig.